JOE & THE JUICE NOORDERMARKT

Recentreview


3.5 stars out of 128 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Joe & The Juice Noordermarkt. Want to know more? Find out more.

13 Jun 2024 at 8:40 Wasn’t very fresh sandwich but okay..
12 Jun 2024 at 14:48 Only got our drinks. Tried to contact Joe and the juice but couldn’t. Picked up my order myself later. They were very rude and gave us our old sandwiches. Asked to get fresh ones but the guy was very rude and said it wasn’t his problem
10 Jun 2024 at 13:56 It never arrived!
5 Jun 2024 at 14:02 Mijn broodje met tonijn, avocado was heerlijk,
28 May 2024 at 14:37 Mijn bestelling klopte niet en ik wachtte 2 uur , maar thuisbezorgd heeft mijn geld terug gestort
28 May 2024 at 14:20 Very nice
21 May 2024 at 13:07 135 minuten gewacht op mijn bestelling. 2 broodjes en 1 Shake (€39). Ongelooflijk, en nu al de 3e keer. 3 keer is scheepsrecht zou je denken maar deze achterlijke mensen weten niet wat service betekent. Ben er klaar mee
21 May 2024 at 10:47 Top
18 May 2024 at 12:51 Top bezorger
16 May 2024 at 14:58 Bezorgtijd duurde langer dan aangegeven maar de bestelling was ook niet in orde. De juice was donkerbruin met een bittere smaak, waarschijnlijk bedorven fruit. En daarnaast was de bestelling ook nat door de juices..
10 May 2024 at 12:40 Verkeerde bestelling ontvangen
7 May 2024 at 17:34 Bezorging uitstekend, broodjes ook, alleen de juices waren slap. De gember + extra gember waren bijvoorbeeld ver te zoeken. De hoeveelheid ijsklontjes maken het nog smaaklozer.